_ _ _ _ _ _   _
_
ylabs
_
 
_   _
_ banner _   _
_ _
acasa >> compania noastră
_
_ _

yLabs este o firmă apăruta recent (înfiinţată în anul 2003), însă specialiştii noştri au o experienţă îndelungată în domeniul IT.

Am infiiţat aceasta companie pentru a dezvolta soluţii particulare pieţei româneşti, simţind că Internetul în România este în continuă crestere şi deci exista nevoia de soluţii de securitate profesionale este în creştere. De aceea, invităm firmele româneşti, interesate de serviciile noastre, să ne contacteze pentru a putea stabili relaţii de lungă durată.

Personalul yLabs a pus bazele multor ISP-uri din România, prin configurare de servere şi routere, asigurându-le securitatea în soluţiile utilizate. De asemenea, s-au realizat software-uri de management şi supraveghere a reţelor , de gestionare şi supraveghere a clienţilor. Printre aceştia amintim: Logon, Integrasoft - SibNet, SMART InterComp, RDSNet Sibiu, AscoNet, CRDNet - CTRNet , Tera Impex - Ti Net, Soros Sibiu (in cadrul Liceului Energetic).

Acum, cu experienţa noastră acumulată de-a lungul anilor, am trecut la realizarea unor proiecte ambiţioase, prin care să putem oferi clienţiilor noştrii siguranţa de care au nevoie. Tot mai multe societăţi româneşti au nevoie de comunicare sau interconectare, între sediile sau filiale aflate la distanţă, sau cu partenerii acestora interni sau externi. De aceea am creat soluţii sigure de gestionare şi transport a datelor, sau de comunicare la nivel IP. Printre utilizatorii români ai acestor soluţii amintim: Grupul GTS, Esarom, Grupul BOROMIR, Biami International, Apa Canal Sibiu, Amilon, ExtraSib, Stelacont, e.t.c.

yLabs este partenerul de încredere de care aveţi nevoie, pentru servicii şi soluţii de securitate de cea mai bună calitate.

_   _
_
_
© 2001 - 2004 S.C. yLabs S.R.L. Toate drepturile rezervate.